top of page

Söker du jobb?

Vi hittar rätt uppdrag till dig

Vi finns överallt men framförallt nära dig

Direkt vid första mötet i något av våra kontor är vårt samarbete igång. Du träffar din handledare och matchare och ni går tillsammans igenom din bakgrund, meriter, kompetenser samt vilka mål du vill sätta för dig själv.

Tillsammans skapar vi en struktur och en klar plan för att nå dina mål. Vi anpassar oss efter de förutsättningar som finns och skapar alternativa vägar till arbete och studier.  

Möjligheternas värld

Vi omdefinierar hur man kommer ut till arbetslivet

På Arbetscentralen får du personligt stöd av din handledare och matchare med dina ansökningshandlingar, intervjuträning samt andra arbets- och studieaktiviteter. Vi arbetar efter dina behov för att uppnå slutmålet, oavsett om det är arbete eller studier.

HELSINGBORG

Järnvägsgatan 22
252 78 Helsingborg

Kontoret i Helsingborg är vårt äldsta och här finns vi på Järnvägsgatan 22 mellan kontorstider för att ta hand om dig och dina mål. Kontakta oss redan idag för att komma vidare med processen. Vårt KA-nummer är 10070721.

MALMÖ

Ystadsvägen 17, 214 30 Malmö
Munkhättegatan 157, 215 74 Malmö

I Malmö har vi två kontor och båda är öppna för att ta emot dig och hjälpa dig på bästa sätt. Även här gäller det att du kontaktar oss så fort som möjligt för att säkra din plats hos oss. Vårt KA-nummer är 10070721.

LANDSKRONA

Koppargården 21A261 43 Landskrona

I kontoret på Koppargården 21A hittar du våra engagerade medarbetare i Landskrona som är redo för att hjälpa dig som främst bor i Landskrona med omnejd. Välkommen till oss under kontorstider! Vårt KA nummer är 10070721.

BORÅS

Fabriksgatan 11
503 38 Borås

Boråskontoret är vårt näst senaste tillskott och där har vi våra duktiga medarbetare som tar hand om dig från sekunden du stiger in i våra lokaler. Tillsammans sätter ni upp en plan för dig och din framtid. Kontorets KA-nummer är 10070720.

KRISTIANSTAD

Magasingatan 2
291 32 Kristianstad

Kristianstadkontoret är vårt senaste tillskott i östra Skåne där vi tar hand om Kristianstadsregionen med omnejd. Välkommen in till oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig ut på arbetsmarknaden. Kontorets KA-nummer är 10070722.

HÅLL UTKIK

EN STAD NÄRA DIG

Arbetscentralen är i en ständig expansionsfas. Vi kommer löpande att uppdatera hemsidan med nya kontor nära dig.

Skicka gärna in ditt CV till oss på Arbetscentralen, så hör vi av oss när vi får ett uppdrag som matchar din profil! 

bottom of page