top of page

Rusta & Matcha

- Tjänsten för dig som vill lyckas i arbetslivet

Vad är Rusta & Matcha?

Rusta & Matcha är tjänsten för dig som kan jobba men behöver extra hjälp med att hitta jobb eller påbörja studier. Våra handledare hjälper dig att sätta individuellt anpassade mål som sätter klara mål för dig och din framtid.

Tillsammans skapar vi en struktur och en klar plan för att nå dina mål. Vi anpassar oss efter de förutsättningar som finns och skapar alternativa vägar till arbete och studier. Kontakta oss redan idag eller hitta oss hos Arbetsförmedlingen.

HELSINGBORG

Järnvägsgatan 22
252 78 Helsingborg

Kontoret i Helsingborg är vårt äldsta och här finns vi på Järnvägsgatan 22 mellan kontorstider för att ta hand om dig och dina mål. Kontakta oss redan idag för att komma vidare med processen. Vårt KA-nummer är 10070721.

MALMÖ

Ystadsvägen 17
214 30 Malmö
Munkhättegatan 157
215 74 Malmö

I Malmö har vi två kontor och båda är öppna för att ta emot dig och hjälpa dig på bästa sätt. Även här gäller det att du kontaktar oss så fort som möjligt för att säkra din plats hos oss. Vårt KA-nummer är 10070721.

LANDSKRONA

Koppargården 21A
261 43 Landskrona

I kontoret på Koppargården 21A hittar du våra engagerade medarbetare i Landskrona som är redo för att hjälpa dig som främst bor i Landskrona med omnejd. Välkommen till oss under kontorstider! Vårt KA nummer är 10070721.

BORÅS

Fabriksgatan 11
503 38 Borås

Boråskontoret är vårt senaste tillskott och där har vi våra duktiga medarbetare som tar hand om dig från sekunden du stiger in i våra lokaler. Tillsammans sätter ni upp en plan för dig och din framtid. Kontorets KA-nummer är 10070720.

KRISTIANSTAD

Magasingatan 2
291 32 Kristianstad

Kristianstadkontoret är vårt senaste tillskott i östra Skåne där vi tar hand om Kristianstadsregionen med omnejd. Välkommen in till oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig ut på arbetsmarknaden. Kontorets KA-nummer är 10070722.

HÅLL UTKIK

En stad nära dig

Arbetscentralen är i en ständig expansionsfas. Vi kommer löpande att uppdatera hemsidan med nya kontor nära dig.

Skicka gärna in ditt CV till oss på Arbetscentralen, så hör vi av oss när vi får ett uppdrag som matchar din profil! 

bottom of page