top of page
Lagarbete

FRAMGÅNG GENOM DRIVNA MEDARBETARE

Önskar du också att utöka personalstyrkan med engagerad och målmedveten personal? Vi har precis vad du är ute efter, oavsett bransch eller komplexitet.

LÅT OSS HJÄLPA ER

En lyckad rekrytering bygger på kunskap, engagemang och en positiv inställning. Vi vill inte skryta men vi vågar påstå att vi alltid har den rätta kandidaten till ert företag.

VÅRA REKRYTERARE

Alla våra rekryterare har gedigen utbildning och erfarenhet av att jobba med människor, kartläggning, matchning och vägledning. Tillsammans talar vi över 10 olika språk.

VILKA ÄR VI FÖR DIG?

Vi fungerar som en naturlig mötesplats mellan den som söker arbete och alla arbetsgivare som vi har samarbeten med. Kontakta eller besök oss redan idag för att kunna påbörja din resa med oss.

SKRÄDDARSYDD LÖSNING TILL DITT FÖRETAG

Vi vet att vägen till uppsatta mål inte är rak och enkel. Därför erbjuder vi spetskompetens inom områden rekrytering & HR. Vad gäller t.ex. vid en provanställning på deltid? Vi har svaret!

BEMANNING

Vi garanterar att hitta rätt kandidat som utför arbetsinsatserna med goda resultat. Vår kompetens ger oss fördelen att alltid ha kompetenta kandidater att presentera för er när behovet uppstår. Ni slipper tidskrävande arbete för rekrytering och administration samtidigt som ni får in en kompetent kollega till verksamheten!

REKRYTERING

Vi arbetar utifrån en genuin behovsanalys som bygger på vår kännedom av din verksamhet för att matcha rätt. Vi värdesätter mötet mellan människor vilket inte enbart handlar om en ny medarbetare. Målet är att skapa ett långsiktigt och hållbart samarbete parterna emellan.

OMSTÄLLNING

ArbetsCentralen arbetar med att stödja uppsagda medarbetare att fortsätta sin karriär genom ett nytt jobb, starta eget eller påbörja en utbildning. Vi är en auktoriserad leverantör av omställningsstödet där företag, arbetssökande och fackliga organisationer kan ta del av vår tjänst.

Behöver ditt företag hjälp med bemanning eller rekrytering? Fyll i formuläret längst ned på den här sidan så kontaktar vi dig för prisförslag så fort som möjligt.

Rekryteringsprocessen

Uppstart

Skapande av kravprofil
Utannonsering

Efterforskning

Granskning av CV och potentiella kandidater
Både telefon- och personlig intervju med kandidater

Genomgång

Presentation av kandidater
Boka in träff med er
Genomgång av referenser och kontraktsskrivning

Bevakning

Genomgång av den rekryterades insats 
Genomgång av ytterligare behov
bottom of page