top of page
Image by Jason Goodman

Arbetsgivare

Framgång genom
drivna medarbetare

Önskar du också att utöka personalstyrkan med engagerad och målmedveten personal? Vi har precis vad du är ute efter, oavsett bransch eller komplexitet.

Grön Satin

Kom igång

Behöver ditt företag hjälp med bemanning eller rekrytering?

En effektiviserad process

Vår vision

Vår vision sedan start har alltid varit att förenkla matchandet mellan arbetstagare och arbetsgivare. Visionen präglar vår vardag och vi strävar alltid efter att ha nöjda kunder.

man in brown jacket sitting at a table l
Image by Minh Pham

Rekrytering & Bemanning

Låt oss hjälpa er

En lyckad rekrytering bygger på kunskap, engagemang och en positiv inställning. Vi vill inte skryta men vi vågar påstå att vi alltid har den rätta kandidaten till ert företag.

Våra lösningar

Uppnå framgång

Vi vet att vägen till uppsatta mål inte är rak och enkel. Därför erbjuder vi spetskompetens inom områden rekrytering & HR. Vad gäller t.ex. vid en provanställning på deltid? Vi har svaret!

abstrakta former

Bemanning

Vi garanterar att hitta rätt kandidat som utför arbetsinsatserna med goda resultat. Vår kompetens ger oss fördelen att alltid ha kompetenta kandidater att presentera för er när behovet uppstår. Ni slipper tidskrävande arbete för rekrytering och administration samtidigt som ni får in en kompetent kollega till verksamheten!

abstrakta former

Rekrytering

Vi arbetar utifrån en genuin behovsanalys som bygger på vår kännedom av din verksamhet för att matcha rätt. Vi värdesätter mötet mellan människor vilket inte enbart handlar om en ny medarbetare.

 

Målet är att skapa ett långsiktigt och hållbart samarbete parterna emellan.

abstrakta former

Omställning

ArbetsCentralen arbetar med att stödja uppsagda medarbetare att fortsätta sin karriär genom ett nytt jobb, starta eget eller påbörja en utbildning.

 

Vi är en auktoriserad leverantör av omställningsstödet där företag, arbetssökande och fackliga organisationer kan ta del av vår tjänst.

Kom igång -
Vi svarar inom 2 timmar*

Tack för ditt meddelande. Vi hör av oss inom kort!

Behöver ditt företag hjälp med bemanning eller rekrytering?

Oavsett om du är i behov av att hyra in eller anställa, är vi här för att hjälpa dig hitta rätt person för jobbet. Tveka inte att kontakta oss för att få mer information.

För de som söker anställning hänvisar vi vänligt till våra lediga jobb, då vi tyvärr inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Vid övriga frågor relaterade till jobbsökning, ber vi dig vänligen att kontakta oss via info@arbetscentralen.se.

 

Vi ser fram emot att assistera dig i ditt rekryterings- eller anställningsbehov.

Kom igång
bottom of page